Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 849,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.3
4.5
156 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1284 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
8
4
Heel netjes
Keurig geholpen en aan al onze keuze voldaan
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-01-2022 Yvonne , Purmerend
6
3
Redelijk goed verlopen, maar niet voor herhaling vatbaar.
Op zich prima geholpen en begeleid, maar zou zelf nooit weer kiezen voor een soort online uitvaartbegeleiding. Tijdens het 1e telefonische contact werd gevraagd of we het 1e gesprek telefonisch of persoonlijk (thuis) wilden. Uiteraard kozen we voor een gesprek thuis. Achteraf zag ik dat dit € 249,- extra kostte. Dit is ons tijdens het 1e contact niet verteld, dus niet netjes. Ik heb dit ook aangegeven, uiteindelijk is deze € 249,- als korting op de factuur verwerkt. De rouwkaarten moet je zelf online maken: ik ben van mening dat je bij een overlijden zoveel mogelijk ontzorgd moet worden. Goed dat de mogelijkheid er wel is, maar zorg ook voor een andere optie. De condoleance is niet helemaal goed verlopen, doordat er verkeerde gegevens waren doorgegeven aan het uitvaartcentrum (schoonvader lag ik de aula opgebaard i.p.v. een familiekamer). De volgende dag heb ik dit direct gemeld bij Uitvaart24, hier werd gelukkig wel direct op gereageerd. Ik ben uiteindelijk teruggebeld door de directeur zelf. Tijdens de condoleance was er geen uitvaartbegeleider aanwezig. Gelukkig hadden we zelf een rouwkaart meegenomen, zodat we deze bij het condoleanceregister konden neerzetten. Het telefonisch contact met uitvaartbegeleider Maikel Naarden was prima, de uitvaart heeft hij verder prima begeleid. Behalve dan dat hij mijn naam tot 2 keer toe verkeerd zei. Persoonlijk vind ik dat niet netjes. Ik denk dat dit toch te maken heeft met het feit dat we Maikel tot aan de uitvaart niet persoonlijk hadden ontmoet. Ik heb achteraf dus nog contact gehad met de directeur van Uitvaart24, hierbij heb ik al mijn ervaringen gedeeld. Hij stond hier wel voor open, maar de vraag is natuurlijk of hier iets mee wordt gedaan. Persoonlijk zou ik niet meer voor Uitvaart24 kiezen, omdat wij bij een overlijden liever volledig ontzorgd worden dan dat we minder betalen en veel zelf moeten regelen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 3
Deskundigheid 3
21-01-2022 Marielle, Utrecht
10
5
In die moeilijke periode een rots van vertrouwen
Wij hebben de uitvaart moeten regelen van ons moeder/ schoonmoeder en zij had zelf al uitgezocht en ons gevraagd dit via Uitvaart 24 te laten regelen. Wat een prima ervaring hebben we gehad. Na het melden van het overlijden binnen anderhalf uur teruggebeld en in korte tijd daarop waren twee keurig uitziende heren voor het verzorgen van ons moeder/schoonmoeder. Alle geduld, luisterend oor en goede adviezen. Openstaand voor onze wensen hebben zij er uiteindelijk een prachtige uitvaart van gemaakt. Zeker in deze drukke coronatijd stonden ze zelfs altijd voor ons klaar met raad en daad. Onze enorme dank voor alle hulp en contacten die we hebben gehad rond deze uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
18-01-2022 Monique, Drunen
10
5
Uitstekende service voor een gunstige prijs
Een budget uitvaart waarbij Uitvaart24 alles is nagekomen wat vooraf werd beloofd. Een waardig afscheid en voor een gunstige prijs. Daarmee is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding geleverd. Ik ben erg tevreden over de door Uitvaart24 geleverde service!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-01-2022 Tom, Hilversum
10
5
Precies zo als ik het wilde
Ik had bij een andere uitvaart Maikel horen spreken als uitvaart begeleider. Vond dat zo mooi zo warm hoe hij sprak en de mensen verbond ,dat ik zie als ik een uitvaart in de toekomst heb wil ik deze man er bij hebben. Helaas contact met uitvaart 24 was eerder nodig dan ik had verwacht. Alles uitvoerig besproken wat een goed gevoel, er was veel mogelijk. iedereen ging met respect en liefde met ons om. Het geeft mij nog steeds een fijn gevoel dat ik de uitvaart van mijn man op deze manier heb kunnen doen. Ik raad de mensen aan om contact met uitvaart 24 te zoeken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-01-2022 S van Koningsbruggen, Lelystad
10
5
keurig bedrijf
behulpzaam
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
15-01-2022 m, 't Zandt
10
5
Prima geregeld allemaal en een fijne spreker gehoord
Prima geregeld allemaal een fijne spreker gehoord en een goede begeleiding gehad.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Glenn, Teteringen
10
5
Snel en prettig contact via de telefoon.
Je wordt op je gemak gesteld omdat het toch een verdrietige gebeurtenis is. De medewerkers nemen ruim de tijd om alles door te spreken. Het Was een mooie en integere uitvaart in het crematorium. Wij wilden geen dienst en hebben alleen gebruik gemaakt van de familiekamer wat erg prettig was.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Gerja , Zoetermeer
10
5
Vanaf het eerste zware moment tot aan het allerlaatste moment betrouwbaar
Als iets zo onverwachts en onherroepelijks gebeurt is het fantastisch dat je bij Uivaart 24 mensen aan de telefoon krijgt die meteen helpen en je geruststellen. Ze doen precies wat ze afspreken, je kan op ze rekenen, het zijn professionals.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-01-2022 Vera, Halle
10
5
Zoals afgesproken is de gehele uitvaart verzorging A tot Z goed verlopen.
De uitvaart verzorging met alle wensen van de overledene is van A tot Z volledig naar wens verlopen en wij kijken met een goed gevoel daarop terug. Persoonlijk heb ik alles voor mijzelf al vastgelegd, zodat mijn nabestaande met één telefoontje en met al mijn wensen zonder zorgen of extra toestanden mijn uitvaart te gemoed zien en beleven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
14-01-2022 André Peperkamp, Enschede

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews